“Je kunt je pas goed voelen, als je jezelf goed voelt”

Wat kan je verwachten

We werpen een licht op waar jij nu staat en in afstemming met je hulpvraag, is dit ons startpunt. De basis van waaruit we werken is het lichaam. Het lichaam liegt nooit en spiegelt het nodige terug.

Vanuit deze basis voelen we samen wat er om aandacht vraagt.

Zelfbekrachtiging; verlichting van pijn; psoas release; geblokkeerde emoties; innerlijke onrust; de ademhaling; het innerlijk kind; eigenliefde; een ondermijnende mindset; belaste verledens; een specifieke relatie; inzicht in je levensmissie; spiritualiteit; werk gerelateerde vragen; een verhaal dat gedeeld wil worden; ……..

De sessies staan in het teken van bewustwording en vertrouwen. Bewustwording en vertrouwen in je proces, in je lichaam, in het leven – je levensmissie. Ze staan in het teken van acceptatie, compassie, zelfbekrachtiging en stroming brengen daar waar blokkades ontstaan zijn.

Werkvormen


Ik werk intuïtief en vertrouw op mijn onderbewust innerlijk weten.

De sessies nodigen je uit om eerlijk in de spiegel te kijken. Wetende dat je heel bent met je licht- en je schaduwzijden. De sessies bieden een veilige bedding waarin alles er mag zijn. Er is aandacht voor de ‘hele mens’: lichaam, geest en ziel.

De uitnodiging is om het leven helemaal IN te ademen, je IK-eigenheid te leven.

Je gaat een reis naar binnen maken en je ‘innerlijke coach’ aanspreken. Alleen jij kunt je eigen kracht en heelheid voeden. Je krijgt informatie en tools aangereikt voor thuis die je mee kan nemen op je verdere levensreis.

“Er is maar één persoon die jouw leven kan vorm geven en dat ben je zelf”

Een sessie boeken

Het is mogelijk om een losstaande sessie te boeken, maar om een proces te voeden, gaat de voorkeur uit naar 3 sessies of meer. Zie onder aanbod.