Lian Lohuis
Body-Mind-Soul Life Coaching

Over mij

De schoonheid van het bestaan is de leidraad in mijn leven. Ze geeft me richting en houvast, hoe groot de hobbels ook zijn. “Als je goed kijkt, zie je dat alles gekleurd is”. Keer op keer sta ik weer versteld over de grote samenhang tussen alles en iedereen en wat dat aan zogenaamde toevalligheden en levenslessen met zich meebrengt. Mijn grootste leermeester is het leven zelf en de natuur.

Het leven is één groot transformatie proces, leven IS beweging. Ik spreek mensen aan op het gezonde deel in zichzelf, hun ware unieke natuur en reik een helende/coachende hand aan om deze innerlijke kracht te ondersteunen.

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam binnen holistisch genezen, de psychosomatiek en coaching. Transformatie processen zijn me lief.

Via onbevangenheid en transparantie begeleid ik transformatieprocessen en bied ik stabiliteit. Op mijn persoonlijke weg van ‘thuiskomen bij mezelf’ reik ik anderen graag een helende hand. Een avontuur dat leidt naar je eigen plek innemen, harmonie, gezondheid en je licht laten stralen.